Nadaljevalni tečaj joge obraza

Nadaljevalni tečaj obsega štiri termine, ki trajajo 2-3 šolske ure, na vsakih štirinajst dni. Namenjen je tistim, ki si resnično želijo še bolj izpopolnit svoj obraz in izboljšati njegovo formo, saj z vsakim delam še bolj individualno, glede na to, kaj njegov obraz najbolj potrebuje. Najprej pogledam stanje obraza, nato dobi vsak  tiste vaje, ki so zanj najbolj primerne.

Na štirih srečanjih, ki si sledijo na vsakih štirinajst dni, se naučimo dodatnih 15 vaj, pri katerih je povdarek predvsem na spodnji veki, predelu okrog oči in  sencah.  Okrepimo tudi obnosne mišice, brišemo nasolabialne gube in gube, ki potekajo od ustnih kotičkov navzdol, ter še bolj okrepimo krožno ustno mišico, ki nam daje notranjo moč.

Vaje so bolj specifične, ker delamo na bolj dotičnih in težje dostopnih mišičnih strukturah. Naučimo se sklaplanja (več vaj skupaj), kar nam omogoča, da v krajšem času naredimo več.

Na vsakem srečanju je tudi kar nekaj teorije. Dodatno poglobimo znanje o žlezah in njihovem pomenu na delovanje našega telesa. Pogovorimo se o formi obraza in  od česa je odvisna. Povem nekaj tudi  o koži, prehrani, super živilih in hormonih, ter o vplivu Joge obraza na njihovo delovanje.
Vsakič se bomo fotografirali, da bomo videli, kako forma obraza napreduje, kje mišice bolj primejo in kje je treba še bolj intenzivno delati. Po vsakem srečanju  dobite točno določena navodila za domač trening, ter idividualne vaje.  Po koncu tečaja dobite 8-tedenski individualni trening, ki je narejen za vsakega posebej.
Rezultati bodo še bolj izjemni kot na osnovnem tečaju, saj se osem tednov dela zares intenzivno. Ne samo na obrazu, izredno se bo poznalo na vašem psihičnem počutju. Še bolj boste začutili svoje telo, dobili notranjo moč in energijo, se umirili, ter se še bolj povezali sami s sabo.