Tečaj joge obraza izvaja Tjaša Turk - inštruktorica z licenco

Tečaj joge obraza izvajam Tjaša Turk – mojstrica Savinine Joge Obraz

Sem Tjaša Turk, žena in mamica dvema živahnima fantoma.

Celo življenje me že spremlja in izpopolnjuje glasba, in tudi po izobrazbi sem akademska glasbenica pianistka in profesorica klavirja. Že zgodaj sem se spraševala o bistvu življenja, našem pomenu in poslanstvu, ter ves čas iskala samo sebe, ter se spogledovala z zdravim načinom življenja, prehranjevanjem in zdravljenjem. Brala sem raznorazne knjige o osebni rasti in duhovnosti, več let  plesala orientalski ples in se ukvarjala z Jogo.

Prelomnica v mojem življenju je prišla z rojstvom prvega sina, ko sem bila resnično izčrpana. Najprej mi je nasproti prišla Neli Rep in Karmična diagnostika, s katero se mi je popolnoma spremenil pogled na svet, stvari so se mi razjasnile in resno sem začela delati na sebi. Na njenem tečaju Karmične diagnostike,  sem se spoznala še z Jogo obraza, o kateri je predavala Savina Atai. Joga obraza me je v trenutku prevzela, predvsem zaradi praktičnosti in njenih izjemno hitrih rezultatov. Zato sem  sama kmalu po tem  naredila osnovni tečaj. Stvari so se mi začele obračati s polno hitrostjo. Postala sem bolj samozavestna, dobila notranjo moč in energijo, se notranje umirila, ter zjutraj (naj se sliši še tako banalno) normalno lahko  vstala.

Leta 2015 sem se odločila, da bi rada znanje o Jogi obraza delila naprej. Pridobila sem si licenco za inštruktorico osnovnega in nadaljevalnega tečaja Savinine Joge obraza. Tako sedaj z vsem srcem, in ljubeznijo poleg poučevanja in igranja klavirja, poučujem Jogo obraza in navdušeno  gledam rezultate, ki jih dosegajo moji krasni tečajniki.